Trio/Dagens Rätt
Trio går ut på att pricka in 1an, 2an och 3an i ett lopp

Startlistor Tips till Trio kommer inte att finnas här varje dag, och då kan knapparna till vänster vara användbara. Klicka på dem för att se Startlistor och Resultat till Trio.
Resultat

VAD TYCKER TRAVSIDAN OM TRIO/DAGENS RÄTT?

Läs längst ner för att se hur man gör när man spelar trio!

Inga tips nu.. Men titta in på Storloppsbörsen om du vill se mitt Prix d'Ameriquetips. Missa inte heller instruktionen här nedan till hur du gå till väga när du spelar trio.


SÅ HÄR GÖR DU:

Finns triostartlistorna i gratisprogram?
Ja, Trioloppens startlistor finns i blåa programmet för onsdag, torsdag och fredag, i det röda programmet finns trio för söndag och måndag och i det oranga V64-programmet finns trio för tisdagen.

Kan du se trioloppen i TV?
Ja, klockan 12.45 varje vardag på TV4 och söndagstrion i Vinnare:V5 på söndagar 16.00 i TV4. I Vinnare:V5 sammanfattas också veckans triospel.

När är spelstopp?
Vardagar 12.40 och söndagstrion 14.00 på söndagar.

Vilka dagar är det triolopp?
Måndag-Fredag ett travlopp som visas i programmet Dagens Rätt varje dag 12.45 på TV4. På söndagar ett galopplopp som visas i Vinnare:V5 söndag kl 16.00 på TV4.

Vilka är insatserna/kombination?
2kr, 5kr, 10kr, 20kr, 30kr, 40kr, 50kr, 100kr, 200kr, 500kr.

Hur fyller man i kupongen?
Ta kupongen som det står trio på och fyll i vilka hästar du tror kan komma etta i fältet med texten "1:a" till vänster, vilka som kan bli tvåa i fältet med texten "2:a" till vänster och vilka som kan bli trea i fältet med texten "3:a" till vänster. Välj sedan veckodag och insats/kombination. Bild på kupongen kommer senare.

Om du har fler frågor om trio, maila till glundblad@telia.com!